Utolsó kommentek:

Magdi Horváth 2019.11.21. 14:00:06

Ez a recept 1997. február 13-án jelent meg a Tina újságban. Én is eltettem ezt az újságot.

Bejegyzés: Gofri titkok - egy régi recept alapján…

Csaba Ajtony 2019.02.18. 18:06:25

További receptek és hozzávalók: https://www.etcsokibolt.hu/

Bejegyzés: Narancsos-csokoládé puding torta...

Bácsi Zoltán 2018.12.14. 09:52:18

Én a következő történetet hallottam a cigánypecsenye nevének kialakulásának kapcsán: Egy étteremben rendszeresen járt egy öreg cigány ember, aki muzsikával szórakoztatta az ott jóízűen fogyasztó vendégeket. Természetesen a cigány ember is fogyasztott rendszeresen ételt, és mindig ugyan azt az ételt kérte, megy a cikkben is szerepel, persze nem "cigánypecsenye" volt még a neve. A receptet maga a muzsikus adta meg a szakácsnak, hogy hogyan készítsék el az ételt. No és mivel az öreg cigány mindig ezt fogyasztotta, innen ragadt rá erre az ételre a pecsenye, mely a cigánynak készült. Tehát: Cigánypecsenye. Sokan sokféleképpen készítik. Engem kifejezetten irritál, ha egy jó magyaros ételhez olivaoljat használnak. Az nem való hozzá, még elvből sem. A magyar ember zsírral süt-főz! :)

Bejegyzés: Cigánypecsenye kakastaréj szalonnával KETO

Klarissza 2018.01.29. 08:55:02

Kedves Erzsébet, Örülök neki, hogy sikerült. Kedves egészségedre. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Malaysia Kókuszos Banán Fánk

Jakab Erzsébet 2018.01.28. 15:11:57

Tegnap megsütöttem még egyszer, most több és forróbb kókuszolajban. Valóban ez volt a hiba, feljöttek, és meg is fordultak. Finom lett. :-)

Bejegyzés: Malaysia Kókuszos Banán Fánk

Klarissza 2018.01.28. 10:34:15

Kedves Erzsébet, bármilyen fánk sütésnél fontos a megfelelő hőfok és olaj mennyisége akkor fordulnak meg a fánkok a lábasban. Nekem mindig megfordulnak, legyen az túrófánk, farsangi, szalagos fánk, churros, vagy épp ez a finom banánfánk. Én köszönöm, hogy kipróbáltad. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Malaysia Kókuszos Banán Fánk

Klarissza 2018.01.28. 10:22:39

Kedves Magdi, A recept név mellett jobbra van egy kis nyomtató ikon, ki tudod nyomtatni, vagy felveszed könyvjelzőnek. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Gofri titkok - egy régi recept alapján…

Gál Magdi 2018.01.27. 18:27:40

Hogy lehet a recepteket lementeni? Köszi előre is!

Bejegyzés: Gofri titkok - egy régi recept alapján…

Jakab Erzsébet 2018.01.21. 17:19:59

Megsütöttem, azt azért nem mondanám, hogy félelmetesen finom. Kicsit szerintem eltúloztad, de érdekes és ehető. :-) Nekem nem jött fel a kókuszzsír tetejére, és kicsit nehézkes volt a forgatása is. Köszönöm hogy kipróbálhattam.

Bejegyzés: Malaysia Kókuszos Banán Fánk

Klarissza 2017.09.18. 00:50:47

Köszi, átnézem... :)

Bejegyzés: 9 perces gyors szingli kaja…

Klarissza 2017.09.18. 00:49:15

Köszi szépen :)

Bejegyzés: 9 perces gyors szingli kaja…

takacsveca93 2017.09.16. 13:08:30

www.ujsagomat.hu/lidl Benézhetnél ide, ha szeretnél spórolni az alapanyagokon :)

Bejegyzés: 9 perces gyors szingli kaja…

takacsveca93 2017.09.16. 13:07:14

Nagyon jó ki recept :)

Bejegyzés: 9 perces gyors szingli kaja…

Klarissza 2017.07.12. 09:06:48

Kedves Erzsébet, Először is köszönöm szépen, megtisztelő bizalmadat, hogy olvasod a blogomat. A receptet ki lehet nyomtatni, közte nincsen reklám. Így nem fog zavart okozni az ételkészítés közben. Csak a blogoldalam oldalsávjában, felül és alul szerepelnek reklámok. Sok sikert kívánok az ételkészítéshez. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Mézzel csurgatott waffle szendvics/ropogós csirkemellel és pirított baconnal...

Erzsébet Eperné Mankovics 2017.07.11. 19:03:46

Elhiszem, hogy véded a saját termékedet, én csak szerettem volna magamnak ki másolni, hogy ne kelljen végig bepötyögni. Nincs engedélyezve. A recept ki nyomtatását meg sem próbálom, mivel utálom, ha az étel készítése közben bele akadok egy-egy reklámba, linkbe. Sajnálom, pedig jónak tűnt. Már annyira nem érdekel. Az biztos, hogy a te receptjeidet ezek után el sem fogom olvasni.

Bejegyzés: Mézzel csurgatott waffle szendvics/ropogós csirkemellel és pirított baconnal...

Klarissza 2017.05.14. 15:00:11

Kedves Klára, Köszönöm :) nem írta le, hogy milyen helyesírási hibát talált az oldalamon, így erre választ adni nem tudok. Ha esetleg, ugyanazt a problémát vélte felfedezni, amit kedves Barna Úrnak írtam, akkor ott elolvashatja a válaszomat. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Ízletes csontleves KETO

Klarissza 2017.05.14. 14:56:18

Kedves Ági, Köszönöm :) A tányérba maga a húsos csont van beletéve, és bizony lehet olyan húsos csontot venni, amin van hús, és nem csak a szikár csont. Viszont, ha saját magunk veszünk csonttal együtt húst, és lefejtjük a húst, (amit máshoz felhasználunk) akkor is annyit hagyunk rajta, amit és ahogyan szeretnénk... :) Vagy épp disznóvágáskor, már ilyen formában dolgozzuk fel a húst. Üdv. Klarissza

Bejegyzés: Ízletes csontleves KETO

Klarissza 2017.05.14. 08:21:23

Kedves Barna, Köszönöm a jelzését, de megfelelően van írva (pontos "i"-vel) a címsorban a blogom neve. A "Devonshire" betűtípus, ilyen formátumban jeleníti meg. Ha rápillantunk a témák címeire is, ott is látszódik, de azért kivehető az "i" és "Í" közötti különbség. Üdv., Klarissza

Bejegyzés: Ízletes csontleves KETO

Barna Fehér 2017.05.14. 05:14:31

Nem lehetne a címsorban normálisan, rövid i betűkkel írni a szavakat? mediterrán finomságok Klarissza Ennyííí!

Bejegyzés: Ízletes csontleves KETO

klarissza 2017.05.13. 20:25:48

Kedves Klarissza! A recept jó, ebben biztos vagyok. Ami zavaró, az az, hogy a helyesírása hagy némi kivánni valót maga után. Számomra ez a hiba rontja a hitelességét.

Bejegyzés: Ízletes csontleves KETO
süti beállítások módosítása