Laktató, zsírégető finomság, melyet bármikor ehetsz…
Erőfeszítés és éhezés nélkül, olvadnak azok a bizonyos kilók...
Egyszerűbb, gyorsabb már nem is lehetne. Akár ebédre, vacsorára, kitűnő választás...
Próbáljátok ki, isteni finom ebéd, de akár késő esti vacsora is lehet...
Baconba tekert medvehagyma-sajttal/salátával
Hozzávalók:
2 tálca bacon szeletelt szalonna
1 csokor medvehagyma
1 tubus tejszínes natúr krémsajt
snidling – vagy zöldhagyma apróra vágva
frissen őrölt ötbors fűszer
pici csipet Himalája só
(ízlés szerint, akinek szüksége van rá, vigyázva, mert a bacon szalonna sós)
Salátához:
olívabogyó
koktélparadicsom
jégsaláta
Kaliforniai paprika
Halloumi grill sajt vagy olasz Provolone grill sajt
olívaolaj
½ citrom leve
Sütéshez:
1 kk kókuszzsír
Elkészítés:
Mossuk meg a medvehagymát, és szárítgassuk meg egy papírszalvétával.
Ha készen vagyunk, akkor egy tálkában a tubus krémsajtot, borsozzuk, és apróra vágott snidlinggel, vagy zöldhagymával ízesítjük. Jól keverjük el. Ha túl sűrű egy pici tejszínnel vagy tejföllel hígítsuk.
Ha készen vagyunk, akkor fogjuk bacon szeleteket és fektessük le egymás mellé hosszában, kb. 4 db-ot, aztán rá széltében kb. 3 db-ot, és tegyük rá a medvehagymát, és kenjük rá a sajtkrémet és csomagoljuk össze. Ha szétcsúszna, rögzítsük egy hústűvel.
Ezt követően egy serpenyőben kókuszzsírt hevítünk és süssük át a baconos tekercseinket.
Ezt követően, vágjuk szeletekre a sajtot és grillezzük meg.
Készítsük el a salátát. Egy tányérra tegyük vegyesen a jégsalátát, madársalátát, paradicsomot, paprikát, szórjuk meg sült sajttal, borsozzuk és locsoljuk meg egy kis citromlével, és egy kis oliva olajjal.
Jó étvágyat!
Klarissza