Egyszerű, de nagyon finom!
Ezt még a Nagyim is megirigyelné... :)
Jó-jó Ő még nem tudta, amit Én, és azt se, mi a keto, dehogy egészséges ez a süti, az tuti.
Úgy elmondanám neki, de sajnos már nem tudom. :(
Szóval, megint hoztam egy kis keto nasit. Mindig kell valami fincsiség a tarsolyunkba. Gyorsan készen van és nagyon, de nagyon imáááádom. :)
Diós piskóta KETO gluténmentes
Hozzávalók:
4 db tojás
100 g darált magyar dió vagy pekándió
5 csapott ek eritrit
egy csipet Himalája só
1 kk sütőpor
30 g olvasztott vaj (vaj és nem margarin!)
Diós piskóta keto gluténmentes recept
elkészítése:
Előmelegítjük a sütőt, 180 fokra.
A tojásokat válasszuk szét, fehérjét verjük fel egy csipet sóval, sárgáját az eritrittel keverjük ki. Majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, elkeverjük. Ezt követően a dióval, sütőporral elkevert száraz alapanyagot is adjuk hozzá. Majd a felvert tojásfehérjét, óvatosan keverjük el.
Sütőpapírral bélelt kis tepsibe öntjük, majd az előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20 percig süssük, nekem ennyi kellett a gázsütőmön.
Tepsibe hagyjuk kihűlni. Tálalásnál megdarált eritrittel megszórjuk.
Ha tetszett a recept, kérlek, oszd meg másokkal is, hisz az egészség mindenkié… Köszönöm
További receptekért, tippekért, érdekességekért csatlakozz a facebook oldalamhoz:
https://www.facebook.com/mediterranetelek.klarissza
Jó étvágyat és jó egészséget!
Klarissza