Na, ilyenkor jól jön egy kis ropogtatni való!
Mikor is?
Egy jó kis KETO golyóálló kávéhoz, vagy amikor úton vagy és gyorsan kell valami harapni való, csak hogy ne csábulj el másfelé, és tuti maradj KETO-ba. És persze, ha szeretsz sütizni, próbáld ki te is, nagyon fincsi.
Mandulás keksz KETO gluténmentes
Hozzávalók:
2 db tojásfehérje
40 g mandulaliszt
35 g eritrit
egy csipet Himalája só
Mandulás keksz keto gluténmentes recept
elkészítése:
Előmelegítjük a sütőt, 175 fokra.
Verjük kemény habbá a tojásfehérjét, egy csipet sóval. Óvatosan mehet bele az átszitált mandulaliszt, melyhez előtte hozzá szitáltuk az eritritet. Én kanalanként adagolom hozzá, nehogy összetörjön a hab.
Ha készen vagyunk egy evőkanál segítségével, tegyünk kis halmokat a sütőpapírral bélelt tepsibe.
Majd tegyük a sütőbe kb. 20 percig süsük, vagyis addig amíg picit kezd megbarnulni a széle, teteje.
Tepsibe hagyjuk kihűlni, így ropogós kekszet kapunk.
Ha tetszett a recept, kérlek, oszd meg másokkal is, hisz az egészség mindenkié… Köszönöm
További receptekért, tippekért, érdekességekért csatlakozz a facebook oldalamhoz:
https://www.facebook.com/mediterranetelek.klarissza
Jó étvágyat és jó egészséget!
Klarissza