Indítsd újra az életed: Egy film, amit mindenkinek látnia kell!…
2016. július 25. írta: Klarissza24

Indítsd újra az életed: Egy film, amit mindenkinek látnia kell!…

Akár még MA!

Legszívesebben mindenkivel megnézetném... :) FANTASZTIKUS film, hihetetlenül motiváló és nagyon sok mindenre felnyitja az ember szemét...

 

Joe Cross egy ausztrál férfi, aki túlsúlyos, és van egy elég komoly autoimmun betegsége, ami miatt naponta kb egy maréknyi szteroidot kell beszednie már 9 éve. Az orvosok azt mondták neki ez gyógyíthatatlan. Végigjárt nagyon sok orvost, természetgyógyászt, de semmi és senki nem tudott hosszútávon segíteni rajta.

 

Joe Cross

El kezdett gondolkozni, hogy gyerek korában, ha elesett, és a térde sebes lett, az úgy gyógyult meg, hogy nem volt szabad piszkálnia, hogy a szervezete meg tudja magát gyógyítani. E logika mentén arra gondolt, mi lenne, ha békén hagyná a gyomrát és bélrendszerét 60 napra (mivel ott található az immunrendszer 80%-a), hátha meggyógyítja az is magát. Hiszen mi is el szoktunk menni szabadságra és nyaralni, mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás a munkából, miért lenne ez alól kivétel a szervezetünk? Így aztán a hamburger és pizza zabálás után belevágott egy 60 napos zöldség-gyümölcs lé böjtbe, és el kezdte megreformálni az életvitelét.

Mivel elég komolya gyógyszereket kellett szednie, ezért ő 10 naponta teljes laborra ment, orvosi felügyelettel csinálta végig.

joe_cross

A közel 5000 km-es úton, mely keresztülviszi az Amerikai Egyesült Államokon, egy cél lebeg a szeme előtt: elérni, hogy gyógyszerektől mentes, kiegyensúlyozott életet élhessen.
Miközben útja során Joe több mint 500 amerikaival beszélgetett táplálkozásról, egészségről, egy arizóniai kamionparkolóban találkozott Phil-lel, aki ugyanabban a betegségen szenvedett, mint ő, és aki az első követője lett. :)

Phil extrém túlsúlyt cipelt magán és szinte csak egy sajtburger választotta el a szívrohamtól. Miután Joe megosztotta vele az útja során tapasztalt egészségi javulást, és felajánlja segítségét Phil is elindul az egészség felé vezető úton, sőt kamionos múltját maga mögött hagyva az egészséges életnek és annak közvetítésének szenteli az életét.

A filmje emberek 10.000-inek segített már egészségesebbnek lenni, meggyógyulni sok dologból, komoly gyógyszereket elhagyni, lefogyni a feles kilókat és végre támogatni a szervezetét abban, hogy egészségesen tudjon működni.

 

Egy dokumentumfilm, amit mindenkinek látnia kell:
Kövér, beteg és majdnem Halott

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jaD6y8_orlk[/embed]

  

Együnk, igyunk, turmixoljunk mindennap zöldséget és gyümölcsöt, minél többet, annál jobb… :)

Újraindítás akár még MA!

Figyelem! Ha elkezdjük, úgy mint Joe Cross, mindenképpen konzultáljunk orvosunkkal, ahogyan ő is tette!...

 

Joe_Cross_Recipe Book

https://www.amazon.com/Reboot-Recipe-Plant-Based-Recipes-Supercharge/dp/B00CKJ2KG6


Ha tetszett a film, kérlek, oszd meg másokkal is, hisz az egészség mindenkié… Köszönöm

 

További receptekért, tippekért, érdekességekért csatlakozz a facebook oldalamhoz:
https://www.facebook.com/mediterranetelek.klarissza

 

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:
Klarissza

 

 

süti beállítások módosítása