Két név, egy íz, egy kis pikantériával!
Ez a Ketos vészgolyó folytatása, csak édes változatban… :)
Ahogy formázod úgy illik rá a név, mindjárt mondom a receptet, csak olvasd, és készítsd el… :) És ha vendégeket vársz, lehet duplázni, tirplázni az adagot, és neked se kell lemondanod a finomságokról, mert ugye ketos. :)
Raffaello macaron KETO
Hozzávalók:
8 púpos ek kókuszreszelék
4 púpos ek mandulaliszt
3 púpos ek mascarpone (szobahőmérsékletű)
3-4 ek eritrit (ízlés szerint)
(forgatáshoz kókuszreszelék)
egész mandula
étcsoki csepp (gluténmentes)
Raffaello macaron KETO
elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, Raffaellonál, kis golyókat formálunk, a belsejébe egy szem mandula kerüljön és kókuszreszelékbe meghempergetjük.
Macaron esetében golyókat formálunk, összenyomjuk egy kicsit a tenyerünk között, a közepébe egy kis mélyedés, és mehet bele egy csoki csepp. Mehet a hűtőbe, sőt a mélyhűtőbe is elmenthetünk, pár darabot mindkettő variációból, és bármikor jól jön, ha ránk jön egy kis hoppárééé. :)
Ha tetszett a recept, kérlek, oszd meg másokkal is, hisz az egészség mindenkié… Köszönöm
További receptekért, tippekért, érdekességekért csatlakozz a facebook oldalamhoz:
https://www.facebook.com/mediterranetelek.klarissza
Jó étvágyat és jó egészséget!
Klarissza